7 juni 2008

samen met de kleinste

voetbalweduwnaar met kleinste dochter

In voetbal kan ik even weinig opgaan als in de leden van het Belgisch koningshuis. De vrouw des huizes daarentegen vindt voetbal (of zijn het de spelers?) de moeite waard om uren voor de beeldbuis te kruipen. Zelfs als België er niet bij is, zal ze weinig matchen missen van dat EK dat vandaag start, of is het een WK? Mij maakt het niet uit. Catwalkjannetten zijn het. Vandaag valt er trouwens wel wat anders te beleven op den televisie: zowel coldplay als radiohead komen er op. En daarvoor wil ik wél terug even gaan rechtzitten in mijn bed.

update: het tryout-concert op ned 3 was wel een redelijke afgang voor de zanger van coldplay. Slecht bij stem en er regelmatig goed naast. Een paar nieuwe nummers leken me ook slappe kost.

  5 opmerkingen:

  1. Coldplay? Radiohead? Spelen die dan ook voetbal? :)

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen vorige week de kantine bij mij op mijn werk helemaal met oranje ballonnen en wimpels en dito werd behangen, en ik reageerde met: "hé, is er iets speciaals aan de hand?" werd ik door een paar collega's wel héél verontwaardigd aangekeken.
   Het moet een jaar of 20, 22 geleden zijn, en Nederland speelde een schijnbaar belangrijke wedstrijd tegen Duitsland.
   Ik was in mijn eentje een fietstocht aan het maken, en was in de jeugdherberg van Sittard verzeild geraakt, waar behalve een bende autochtonen, ook een groep Duitsers terecht was gekomen.
   Ik geef toe dat ik nauwelijks naar het scherm heb gekeken, maar het observeren van de andere kijkers was een grandioos spektakel, dat verzeker ik je.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. He... daar viel een zinnetje uit mijn comment weg... ik gaf aan dat ik één keer geweldig van een voetbalwedstrijd had genoten, zo'n 20, 22 j geleden...

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien een zelfhulpgroep oprichten voor voetbalweduwnaars?:)

   BeantwoordenVerwijderen
  5. veel sterkte dan voor de komende tijd, je zal nog veel avonden eenzaam en verloren moeten doorbrengen. ;-)

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.