Op de foto: een plat bord met blauwe rand getoucheerd door een mes en vork, 6 halve pootjes, licht gekarameliseerde witloof, vergezeld door pangebakken dungeschilde nieuwe aardappeltjes zonder rozemarijn en een heerlijke quornfilet met maismantel. Niet op de foto: een échte Brusselse kriek als nadronk. Behalve spruitjes zal er niet veel te maken zijn dat nog lekkerder is.
© Ludo Rutten - Blogger sinds 2004 - muggenbeet [at] gmail.com - BE Tessenderlo - Ecotuin 31 are.
22 juni 2008
belangrijkste feed van het millennium
Omdat jullie het zo massaal vroegen, krijgen jullie hier eindelijk dé foto van mijn middageten van vandaag. Of: hoe overleeft een vegetariër?
9 opmerkingen:
Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Een foto met uitleg van vegetarische lasagne ging anders ook niet misstaan.
BeantwoordenVerwijderenLeve de seizoensgroenten Ahum :)
BeantwoordenVerwijderenquorn, is dat niet van kip gemaakt?
BeantwoordenVerwijderenMmm lekker! witloof is mijn lievelingsgroente!
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er nog redelijk uit :))
BeantwoordenVerwijderenSpruiten zijn top! Behalve voor mijn medemens achteraf, weliswaar.
BeantwoordenVerwijderenGestoofd witloof is mijn nummer twee en mijn groententop drie sluit ik af met (rauwe!) bloemkool.
@menck: zijn wij als twee druppels water?
BeantwoordenVerwijderenIk heb mij laten wijsmaken dat echte veggie's geen quorn eten omdat dat brol is. Ben ik verkeerd ingelicht?
BeantwoordenVerwijderen/me kijkt eens rond naar de onverlaten die massaal zouden gevraagd hebben.
BeantwoordenVerwijderenHaartje betoeterd?
Laat die mens toch gewoon zijn schone hof posten in het vervolg.