24 juni 2008

Web 2.0. is een mortuarium

° 24/6/2008

Meer kleur, meer fantasie, meer creativiteit, meer zottigheid, meer zelfspot, meer humor, meer ongegeneerdheid, meer levenssap, meer middelvinger, meer onreinheid, meer scheve letters,... , dat is wat het Genootschap van autonome en ongeremde kutschrijvers (m/v) wil aanmoedigen. Web 2.0. is slaapverwekkend, vervelend en o zo braafjes. Technisch dik in orde en moeilijke termen in overvloed. Maar beste mensen, Kerk en Leven is grappiger en de biechtstoel spannender dan het worldwideweb. Hier en daar gelukkig toch een open venster waarlangs de geur van schimmelkaas en zelfbevlekking kan wegwaaien maar ik zie vooral één en het zelfde fucking sjabloon, nl. dat van de rechtelijnigheid, verveling en prefab. En ik moet het zeggen: het komt me een beetje de strot uit. Hét medium bij uitstek om ons uit te leven, om uit de bol te springen, onze gal te spuwen en ons hart te luchten is bedekt onder een laag grijs stof waarmee je het zonlicht voor eeuwen kan verduisteren. Web 2.0. is een mortuarium. Iedereen heeft het recht op een schone begrafenis maar mag ik nog even spartelen? En me amuseren?

  11 opmerkingen:

  Frank zei

  Is dit een zelfhulpgroep? Waar kan ik me inschrijven?

  [muggenbeet] zei

  @frank: geen zelfhulpgroep maar hopelijk ooit een groep bloggers die uit de sleur en verveling breken. Lid worden kan voorlopig enkel via facebook. Zie onder 'contact'.

  Frank zei

  Ik ben lid!

  Nu nog een lidkaart en een logo

  Menck zei

  Lid worden enkel via facebook? Dan word ik steunend lid. ;-)

  Patrick zei

  Wat zijn de kosten? Ik zit redelijk krap.

  [muggenbeet] zei

  @patrick: geen kosten, tenzij ze ons in 't gesticht steken.

  bart zei

  Ludo, je moet jezelf toch niet zo au serieux nemen!

  Frank zei

  http://moosability.blogspot.com/2008/06/het-genootschap-van-autonome-en.html :p

  katcat zei

  En toch jammer dat nog steeds vele leuke bloggers niet op Facebook zitten, met name Menck, Patrick, Zapnimf, Elke Vrolijkheid, Chelone, Zeezicht, ...

  Patrick zei

  Voila, ik deed een poging.
  Terugkeer naar de oude waarden. F*CK

  Zapnimf zei

  Is er een meerwaarde aan facebook?
  Moet je daar extra tijd voor vrijmaken?
  Wat heeft facebook dat op een blog niet kan?
  Valt het op dat ik facebook helemaal niet ken?