24 juni 2008

Web 2.0. is een mortuarium

° 24/6/2008

Meer kleur, meer fantasie, meer creativiteit, meer zottigheid, meer zelfspot, meer humor, meer ongegeneerdheid, meer levenssap, meer middelvinger, meer onreinheid, meer scheve letters,... , dat is wat het Genootschap van autonome en ongeremde kutschrijvers (m/v) wil aanmoedigen. Web 2.0. is slaapverwekkend, vervelend en o zo braafjes. Technisch dik in orde en moeilijke termen in overvloed. Maar beste mensen, Kerk en Leven is grappiger en de biechtstoel spannender dan het worldwideweb. Hier en daar gelukkig toch een open venster waarlangs de geur van schimmelkaas en zelfbevlekking kan wegwaaien maar ik zie vooral één en het zelfde fucking sjabloon, nl. dat van de rechtelijnigheid, verveling en prefab. En ik moet het zeggen: het komt me een beetje de strot uit. Hét medium bij uitstek om ons uit te leven, om uit de bol te springen, onze gal te spuwen en ons hart te luchten is bedekt onder een laag grijs stof waarmee je het zonlicht voor eeuwen kan verduisteren. Web 2.0. is een mortuarium. Iedereen heeft het recht op een schone begrafenis maar mag ik nog even spartelen? En me amuseren?

  11 opmerkingen:

  1. Is dit een zelfhulpgroep? Waar kan ik me inschrijven?

   BeantwoordenVerwijderen
  2. @frank: geen zelfhulpgroep maar hopelijk ooit een groep bloggers die uit de sleur en verveling breken. Lid worden kan voorlopig enkel via facebook. Zie onder 'contact'.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben lid!

   Nu nog een lidkaart en een logo

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Lid worden enkel via facebook? Dan word ik steunend lid. ;-)

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn de kosten? Ik zit redelijk krap.

   BeantwoordenVerwijderen
  6. @patrick: geen kosten, tenzij ze ons in 't gesticht steken.

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Ludo, je moet jezelf toch niet zo au serieux nemen!

   BeantwoordenVerwijderen
  8. http://moosability.blogspot.com/2008/06/het-genootschap-van-autonome-en.html :p

   BeantwoordenVerwijderen
  9. En toch jammer dat nog steeds vele leuke bloggers niet op Facebook zitten, met name Menck, Patrick, Zapnimf, Elke Vrolijkheid, Chelone, Zeezicht, ...

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Voila, ik deed een poging.
   Terugkeer naar de oude waarden. F*CK

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Is er een meerwaarde aan facebook?
   Moet je daar extra tijd voor vrijmaken?
   Wat heeft facebook dat op een blog niet kan?
   Valt het op dat ik facebook helemaal niet ken?

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.