21 juni 2008

gewroet was niet voor niks

Op 2 april jongstleden kon je lezen dat ik een deel van de tuin nabij het terras helemaal heb vernieuwd. Een te dominant astertje werd weggehaald en naar elders verhuisd en het plantvak kreeg nieuwe bewoners. Vandaag, de eerste dag van de zomer en amper 3 maanden later, staan de planten er in volle glorie bij. Ze lijken er al jaren te staan en ze voelen hun duidelijk in hun sas.

Blikvangers zijn de cephalaria gigantea (geliefd door de penseelkever), de geitenbaard, de monnikskappen (ook het blad is prachtig) en de helderblauwe bloemen van de ridderspoor. De roze bloemen van de geraniums weven de diverse planten aan mekaar.

2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.