8 juni 2008

de dag van de vader

De 3 kinderen die nog in het basisonderwijs school lopen, hadden vandaag op vadertjesdag iets af te geven. Omdat ze hun papa graag hebben, al mag dat natuurlijk het ganse jaar door getoond worden, door braaf te zijn bijvoorbeeld.

Maar zo'n zelfgemaakt kadootje weet ik wel steeds te appreciëren. Jo, de zoon die dit soort dingen maar flauwekul vindt, had een sleutelhanger gefrabriceerd. Sara had een boekje in mekaar gestoken. "Het ABC van mijn papa": mijn papa is Artistiek, mijn papa is Beresterk, mijn papa is een Clown tot en met mijn papa is Zot. En op iedere bladzijde een bijgewerkt fotootje al naargelang het thema. Ook Perfect en Rustig staan er tussen. Niet min hé!


Heleen, de kleinste van de hoop, had een prachtige foto voor mij bij (zie foto)."Ik ben helemaal ondersteboven van jou" staat erop. Zo simpel kan het zijn. En aan de kwaliteit er van zie ik dat hier een professionele fotografe aan het werk geweest is, Mine van het nieuwsblad met name. Mooie foto Mine.

Loes en de vrouw des huizes, gaan niet meer naar de lagere school. Ze hadden dan ook geen kadootje meer voor mij. Maar ik weet dat, wanneer ik binnenkort oud en versleten zal zijn, zij mij met liefde de nodige verzorging zullen toebrengen. Nekmassages, senseo's, de rolstoel voortduwen, mijn voeten wassen,... ik kijk er al naar uit. Neen, da's wat overdreven.

4 opmerkingen:

 1. geniet maar verder van die toffe vaderdag!
  En inderdaad je hebt daar een topfotografe in spe, in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wat stond er bij de letter "M"?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vul aan

  g grapjurk
  h heilig verklaard
  i inspiratiebron

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eeey wauw!
  Dat onderstebovenidee ga ik pikken een van de komende jaren.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.