5 juni 2008

de beperktheid van een zwembrevet

Gisteren kon ik het niet laten om met het weinige geld dat ik op zak had enkele koopjes te doen in de cd-DVD winkel. De nieuwe verzamelaar van Dream Theater kocht ik omdat ik fan ben. De liedjes die erop staan heb ik al allemaal maar er staan enkele remixen op en nog een B-kantje. Zotte uitgave? Zeker wel maar fans zijn nu eenmaal een beetje gek.

Mooie jongen Jeff Buckley was ook te koop voor 7 euro en daar heb ik gisterennacht ogen van open getrokken. Dode Jeff gaf me een intens, levendig gevoel. Kon die prachtig zingen en de begeleidende gitaar is ook niet mis. De hemel zal er blij mee zijn.

Maar het koopje van de dag was de Live CD + DVD van Coldplay met de grootste hits van hun eerste twee cd's. 7 euro jongens! Voor een CD én DVD. Wie dat laat liggen, is zot of heeft het bundeltje reeds eerder gekocht. Indrukwekkende en pakkende show.

Eén van de mooiste liedjes vind ik Shiver. Die gitaarriff doet me iets. Ik word er blij van ook al heeft de zanger, Chris Martin, één van mijn wishlist-vrouwen aan de haak geslagen. Ik vind dat echt een schoon vrouw, zijn wederhelft. En Paltrow valt voor mannen die hoog kunnen zingen en ik kan dat niet, toch niet zonder dat ze erin knijpen. Dus haar keuze is wel ergens te begrijpen.

Met een zwembrevet van 25 meter schoolslag kom je tegenwoordig niet ver meer. Hooguit 25 meter. :(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.