voorstel aan wijvenweeksters

Voorstel aan Ilse, Lilith, San, Patricia, Lien, Josie, Joke, Sara, Els, Gudrun, Ellen, Greet, Mirthe, Veerle, Tessa, Ishku, Kim, Kato, Vleervlinder, Tantieris, Leen, Barbara, Clo, Valerie, Tine, Bieke, Kathleen, Katrien, Zatte madammen, Lucie, Maartje, Tine, An, Isabelle, Maud, Valerie, Maartje, Gwendolyn, Margo, Babs, Nele, Miss Puntkomma, Hilde, Melissa, Lies, Die Juffrouw, Mirjam, Sarah, Lamazone, An Nelissen, Nienke, Daisy, Cindy, Lien, Nike, Elz, Anneke, Anne, Elle, Anne, Kaat, Nip, Idril, Jess, Lies, Sunny, Lilimoen, Liese, Lina, Lief Elle, Valerie, Suzanne, Veerle, Maartineke, Nadine, Liene, Annelies, Evelien, Zapnimf, Georgina, Life is a dance , Stefanie, Katrien, Zjoske, Anneke, Lien, Katrien, Margaux, Veronique, Fie, Rian, Xaro en Famke:

Jullie hebben deze week uitgeroepen tot wijvenweek. Mooi zo. Hopelijk levert dit heel wat interessante schrijfsels op. Ik ga ze zeker lezen. Vrouwen, of 'wijven' zoals je wil, zijn net als insecten en roofvogels interessante wezens die zeker het bestuderen waard zijn.

Toch hoop ik dat jullie tijdens deze virtuele "machtsovername" niet vergeten om de vensters te kuisen, de afwas te doen, de vuilbakken buiten te zetten, de vloer grondig te stofzuigen, jullie mannen lekker eten voor te schotelen en jullie benen te scheren. Het kan niet de bedoeling zijn dat het leefmilieu en de mannetjes slachtoffer worden van jullie bezigheden met toestenbord en muis. Want jullie weten ook, beter dan ik, dat de hoeksteen van ieder goed huwelijk of welk samenlevingsconcept dan ook, een gehoorzame en dienende vrouw is.

Maar -zoals het Muggenbeet past- steun ik deze wijvenweek voor de volle 100%. Vetrolletjes, dikke billen, ... laat maar komen. Toch mis ik in het opzet een beetje de klimax, het doel, the point to reach, het orgasmische zeg maar. Vandaar dit voorstel dat ongetwijfeld door een brede basis mannelijke bloggers gedragen wordt:

Alle wijvenweeksters dragen de ganse wijvenweek één en hetzelfde onderbroekje (diegenen die nooit één aan hebben, kleden zich deze week fatsoenlijk!) en zonder alldays uiteraard. Op het einde van de week worden de broekjes door bvb i. verzameld, Henk sorteert volgens maat en properiteit, en de hele zwik wordt met geurtjes en al op Ebay gegooid. Onze doelgroep: rijke Japanners.

De opbrengst zou ik willen schenken aan de Stichting humanity, een initiatief voor de opvang van moegetergde en geterroriseerde mannen. Want uiteraard is dit toch ook wat alle wijvenweeksters beogen: een gelukkige wereld met gelukkige mannen. Hopelijk kan dit vrijblijvend voorstel op jullie goedkeuring rekenen? Alvast bedankt en -met jullie- reken ik op erg geile en bijzonder gulle Japanners!

(smiley)

Reacties

Anoniem zei…
teh village idiot
let me show u it
Anoniem zei…
Uiteraard, muggenbeet (of is het vanaf nu tekenbeet?)zullen wij je overschouwing in acht nemen. Terwijl ik dit bericht naar jou typ, steekt er een stofzuiger in mijn achterste, schil ik aardappelen en controleer ik mijn onderbroek op zijn bruikbaarheid.
Tot uw dienst!
Anoniem zei…
De wijvenweek is alvast goed begonnen.
Anoniem zei…
Behoudens het ondergoedplan: alles wat jij noemt doen wij toch al?
patricia zei…
wie draagt er nu nog ondergoed vandaag de dag?
Goofball zei…
Geen probleem hoor, wij zijn goed in het multi-tasken. De lamsbout in de oven is gaar, de keuken mooi opgeruimd, de vuilzak staat buiten, de was zit in de droogkast, ...en DHL is al gecontacteerd om mijn ondergoed zondagavond met spoed naar i. te transporteren.


nog requests?
Anoniem zei…
Ambras ja, daar zal het op uitdraaien. De huisman zal gelijk krijgen.
Anoniem zei…
ik ben ongesteld
toch interesse in mijn vuil ondergoed? ;-)
Anoniem zei…
Ik vind dit artikel geweldig om te lachen en dat meen ik. En kenau zijnde, voel ik me hoegenaamd niet aangeproken en al helemaal niet beledigd.
Leve de mensen!
Anoniem zei…
Vetzakskes!!!
Muggenbeet zei…
@annelissen: 't is voor de jappen hé, niet voor mij
@aïda: jij hebt mij begrepen, klak af voor jou
@georgina: hoe vettiger hoe prettiger
@goofball: een bakske kriekenbier met DHL is altijd welkom
Goofball zei…
oh maar ik vond het ook heel grappig. Mijn reactie was met een grote smile geschreven, echt waar.

Kriekenbier...ok geen probleem, heb er van Mort Subite. Toch sympathiek dat je bier bestelt voor i. Die DHL gaat naar ginder eh zoals je zelf voorgesteld had ;)
Anoniem zei…
Iedereen had je begrepen, oenemeloen!
Moosability zei…
Goede samenvatting waar we de wijven kunnen vinden.
Muggenbeet zei…
@zapnimf: jij lijkt me een schatje om in huis te hebben!
zapnimf zei…
Hahahahahahahahahahaha.
Ja... toch?