9 maart 2008

naar Werchter

Gisteren, op vrouwendag, heb ik geen enkele vrouw bijeen geklopt of in een depressie gestort. Zoiets hoort niet op die dag. Ook al begrijp ik niet waarom het wezen "vrouw", door wiens toedoen al duizenden mannen zichzelf opgeknoopt hebben, zonodig een eigen dag toebedeeld krijgt. Waarschijnlijk kregen de uitgevers van de Druivelaar en consoorten ooit een collectieve zinsverbijstering. Mij niet gelaten, als er een dag van de onnozele kinderen mag zijn, moet een vrouwendag ook kunnen.

Over naar belangrijker zaken. 4 jonge en sportieve gasten, dat waren onze tegenstrevers in de barak van Werchter. Werchter staat net achter ons in de rangschikking dus zijn we zo een beetje aan mekaar gewaagd. Tot 5-5 liep het gelijk op. Vanaf dan was Diest T niet meer te houden en werd het uiteindelijk een klare overwinning van 5 tegen 11.

Opmerkelijke feiten van de dag: Rudy, onze kapitein, wist eindelijk nog eens een overwinning in de wacht te slepen en dan nog wel tegen een E6. Proficiat Rudy. Jerry, onze beste speler, moest na heel lange tijd nog eens de duimen leggen. Zijn noppenpalet kon niet verhinderen dat een nieuwe, talentvolle Werchterse speler de lakens naar zich toetrok. Zelf won ik al mijn vier matchen en tegen Werchter is dat niet evident.

Nog drie matchen te gaan en dan is de competitie reeds afgelopen. Dan is het wachten op onze nieuwe klasseringen. Zoals de zaken er nu voor staan, zal onze kapitein naar een andere ploeg verhuizen. Dan is het uitkijken naar een nieuwe vierde man of vrouw. Of er een vrouw bereid gevonden wordt om met ons mee te (willen) spelen, is nog maar de vraag. Tenzij we verzwijgen dat we 't over tafeltennis hebben.

Je gelooft het of niet, maar op 't werk noemde -heel recent nog- een vrouwelijke collega mij een "lieve troetelbeer". Zij kent me héél oppervlakkig. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.