29 maart 2008

creatief met wijvenweek

Het zit er zo goed als op... die moeilijke week. Alles kan weer worden gedemonteerd en de doos in. Ook het toiletemmertje kan geledigd worden. En dan zwijgen we er nu minstens een jaartje over? Hmmm, dat zou een beetje zonde zijn. Laten we -vanuit de recyclagedachte- of Versteylens spiraal-motief eens creatief uit de hoek komen. Want er kunnen zowaar prachtige dingen met de wijvenweek in mekaar geknutseld worden.

Wat dacht je van een moderne pisbak of een restyling van je mans opblaaspop?Voor de niet handige Harry's onder ons of voor hen die niet zo behendig zijn met hun vingers, heb ik aan een "makkie" gedacht: creëer je eigen Bond zonder Naam-spreuk! Wow, een eigen BZN-spreuk? Jawel! Met schaar en Pritt is het zo geflikt. Succes.

(tja, de échte zijn ook niet allemaal even goed ;-) )

2 opmerkingen:

 1. Die pisbak staat me anders wel aan!
  Welke idioot heeft ooit gezegd dat ze sexistisch zijn?
  Welke man zou hier niet met graagte eens komen plassen?
  Mochten ze er in het Gentse stadscentrum zo een paar plaatsen, 't zou rap gedaan zijn met dat wildplassen, dat vooral tijdens de Gentse Feesten schering en inslag is!
  En voor de rest: Gent onafhankelijk!
  Morgen de grote dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.