28 maart 2008

muggenbeet geïnterviewd

De titel is volgens Vandale goed geschreven...dan kunnen we nu verder. Deze namiddag is een tweedejaarsstudente communicatiewetenschappen mij komen interviewen over mijn blog en de blogcommunity.

Ik moet toegeven: ik was slechts de tweede keuze. Eén of andere skynetblogster had toegezegd maar dan op 't einde toch weer afgezegd. Het had iets met haar privacy te maken.

3 kwartier heeft het gesprek geduurd en nu moet de studente alles woord voor woord op papier zetten. En er een 'paper' van maken. Ze kunnen die studentes toch nogal wat aandoen.

Wat ik zoal gezegd heb? Dat de meeste dames die mijn teksten lezen wel weten dat ik in het echt veel aangenamer en moderner ben, dat er veel te weinig humor op het net te vinden is, dat ik me geen opvoedende taak toedicht, dat ik toch eens in real life kennis zou moeten maken met wat van mijn lievelingsbloggers en dat iedereen van de wereld mag weten dat Muggenbeet Ludo Rutten is en dat het dankzij zijn vrouw is dat hij zoveel tijd heeft om te bloggen.

Dat laatste moest ik erbij zeggen van iemand.

4 opmerkingen:

Georgina zei

Ik heb nooit aan je vriendelijkheid getwijfeld. De meesten waarschijnlijk niet.

zapnimf zei

Krijg je iets van het resultaat te zien?

[muggenbeet] zei

@georgina: op compare people (facebook) zien ze dat toch anders... al moet ik erbij zeggen dat nog maar 3 mensen gestemd hebben.
@zapnimf: ik heb begrepen dat iedere student één blogger moest interviewen. Dat zal worden samengegoten. Wellicht is dat werk te verkrijgen maar interessant is zoiets toch niet? :)

Georgina zei

Ik doe geen Facebook. Dat laat ik aan anderen over.