12 maart 2008

doe nooit wat onkuisheid is

website-screenshot The Emperor, genomen voor het schot van Spitzer.

Mijn kransje van favoriete zielenpoten heeft er een nieuw lid bij: Eliot Spitzer. Eliot is (voorlopig nog) de democratische gouverneur van New York en hij staat over de oceaan bekend als een beducht strijder tegen de prostitutie. Hij zou zelfs twee netwerken hebben opgerold.

Jammer maar helaas zijn Gods wegen ondoorgrondelijk en het vlees zwak want Spitzer kon zijn speer niet onder bedwang houden en bestelde zelf een luxehoertje bij The Emperor's Club. Toen dit nieuws uitlekte, legde de gouverneur op de TV een verklaring af, godbetert in het bijzijn van zijn vrouw! (Ik had hem verdorie die klus op zijn eentje laten afwerken.)

'Ik heb gehandeld op een manier die niet te verzoenen is met mijn verplichtingen ten aanzien van mijn gezin en die indruist tegen mijn en tegen eender welk besef van goed en kwaad. Ik verontschuldig me eerst en vooral bij mijn gezin, en ook tegenover het publiek, aan wie ik beter beloofde. Ik heb mijn familie ontgoocheld en ben er niet in geslaagd te leven volgens de normen die ik mezelf gesteld had', besloot Spitzer.

Waarmee nogmaals bewezen is dat grootste moraalridders vaak de ergste zond-aars zijn. Ik vind het alweer geweldige humor, zeker als je weet dat Spitzers dick-name FOX was (het vosserke) en hij voor "Kirsten" minstens 1000 dollar (tot 5000 dollar) voor een uurtje op het nachttafeltje legde. What a shame! Voor dat geld koop je de ganse reeks van Jommeke en de Rode Ridder.

Daarbij: echte mannen hoeven niet te betalen. Kirsten heeft aan mij nog nooit één frank gevraagd!

Wat bezielt deze droeve vrouw om haar overspelige man op het podium te vergezellen?


update 17.00: Spitzer nam ontslag. Looser .

4 opmerkingen:

 1. Wat bezielt deze (droeve) vrouw?
  Desire d'amour of amour d'argent?

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hillary stond ook pal achter Bill Clinton toen die alles moest opbiechten.
  Maar wacht. Dat was iets anders. Hij had geen sex gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het vlees zwak is...
  Bij mannen werkt dat toch anders dan bij vrouwen, hé. waarmee ik NIET wil beweren dat alle mannen zo zijn.
  Maar ik ben altijd argwanend tgo zogezegd kuis manvolk.
  Stille waters, diep gronden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toneel spelen zeker? Voor de lieve centjes?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.