17 maart 2008

Heel exclusief

Nadat Dag Allemaal uitpakte met de foto's van Clijsters' baby -de foto's waar de hele wereld op wacht-, weet nu ook De Morgen uit te pakken met een héél exclusief interview. "De hele wereld zocht hem, wij vonden hem: de taxichauffeur van Waris Dirie".

Alleen jammer voor De Morgen maar ook andere kranten wisten de man te vinden: La Dernière Heure, het Nieuwsblad, De Standaard. De man had zich blijkbaar niet goed verstopt. Overigens liet de man weten geen sex met madam-de-gewezen-VN-ambassadrice gehad te hebben omdat ze te zat was en omdat hij schrik had om een geslachtsziekte op te lopen.

Zou de taxichauffeur geen goede ambassadeur zijn voor Sensoa?

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.