26 maart 2008

king of fisting


Spock: king of fisting. Deze T-shirt print staat regelmatig als advertentie op mijn facebookpagina (spacebook?). Een klik erop en je belandt op de website van Beastwear ("clothes for geeks, bastards en cool dudes"). Deze firma opereert sinds 2000 vanuit Zweden: "our goal is to sell T-shirts with custom designed prints, but also a lot of other products we consider being cool".

We hebben het hier nu niet over Thing-Fish maar over fisting: volgens sommigen (mannen en pornoproducenten) iets wat de vrouw ongekende hoogtepunten bezorgt, volgens de vrouwen in kwestie (*) een afschuwelijke praktijk waar ze alleen maar de helse pijn van herinneren. Niet zo cool als je het hen vraagt.

Iedereen doet wat hij niet laten kan... maar als boreling in de facebookgemeenschap was dat niet meteen wat ik daar verwachtte.

(*) diplomatisch de Vlaamse blogsters even buiten beschouwing gelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.