25 maart 2008

voorstel aan wijvenweeksters

Voorstel aan Ilse, Lilith, San, Patricia, Lien, Josie, Joke, Sara, Els, Gudrun, Ellen, Greet, Mirthe, Veerle, Tessa, Ishku, Kim, Kato, Vleervlinder, Tantieris, Leen, Barbara, Clo, Valerie, Tine, Bieke, Kathleen, Katrien, Zatte madammen, Lucie, Maartje, Tine, An, Isabelle, Maud, Valerie, Maartje, Gwendolyn, Margo, Babs, Nele, Miss Puntkomma, Hilde, Melissa, Lies, Die Juffrouw, Mirjam, Sarah, Lamazone, An Nelissen, Nienke, Daisy, Cindy, Lien, Nike, Elz, Anneke, Anne, Elle, Anne, Kaat, Nip, Idril, Jess, Lies, Sunny, Lilimoen, Liese, Lina, Lief Elle, Valerie, Suzanne, Veerle, Maartineke, Nadine, Liene, Annelies, Evelien, Zapnimf, Georgina, Life is a dance , Stefanie, Katrien, Zjoske, Anneke, Lien, Katrien, Margaux, Veronique, Fie, Rian, Xaro en Famke:

Jullie hebben deze week uitgeroepen tot wijvenweek. Mooi zo. Hopelijk levert dit heel wat interessante schrijfsels op. Ik ga ze zeker lezen. Vrouwen, of 'wijven' zoals je wil, zijn net als insecten en roofvogels interessante wezens die zeker het bestuderen waard zijn.

Toch hoop ik dat jullie tijdens deze virtuele "machtsovername" niet vergeten om de vensters te kuisen, de afwas te doen, de vuilbakken buiten te zetten, de vloer grondig te stofzuigen, jullie mannen lekker eten voor te schotelen en jullie benen te scheren. Het kan niet de bedoeling zijn dat het leefmilieu en de mannetjes slachtoffer worden van jullie bezigheden met toestenbord en muis. Want jullie weten ook, beter dan ik, dat de hoeksteen van ieder goed huwelijk of welk samenlevingsconcept dan ook, een gehoorzame en dienende vrouw is.

Maar -zoals het Muggenbeet past- steun ik deze wijvenweek voor de volle 100%. Vetrolletjes, dikke billen, ... laat maar komen. Toch mis ik in het opzet een beetje de klimax, het doel, the point to reach, het orgasmische zeg maar. Vandaar dit voorstel dat ongetwijfeld door een brede basis mannelijke bloggers gedragen wordt:

Alle wijvenweeksters dragen de ganse wijvenweek één en hetzelfde onderbroekje (diegenen die nooit één aan hebben, kleden zich deze week fatsoenlijk!) en zonder alldays uiteraard. Op het einde van de week worden de broekjes door bvb i. verzameld, Henk sorteert volgens maat en properiteit, en de hele zwik wordt met geurtjes en al op Ebay gegooid. Onze doelgroep: rijke Japanners.

De opbrengst zou ik willen schenken aan de Stichting humanity, een initiatief voor de opvang van moegetergde en geterroriseerde mannen. Want uiteraard is dit toch ook wat alle wijvenweeksters beogen: een gelukkige wereld met gelukkige mannen. Hopelijk kan dit vrijblijvend voorstel op jullie goedkeuring rekenen? Alvast bedankt en -met jullie- reken ik op erg geile en bijzonder gulle Japanners!

(smiley)

15 opmerkingen:

  1. Uiteraard, muggenbeet (of is het vanaf nu tekenbeet?)zullen wij je overschouwing in acht nemen. Terwijl ik dit bericht naar jou typ, steekt er een stofzuiger in mijn achterste, schil ik aardappelen en controleer ik mijn onderbroek op zijn bruikbaarheid.
    Tot uw dienst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Behoudens het ondergoedplan: alles wat jij noemt doen wij toch al?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wie draagt er nu nog ondergoed vandaag de dag?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geen probleem hoor, wij zijn goed in het multi-tasken. De lamsbout in de oven is gaar, de keuken mooi opgeruimd, de vuilzak staat buiten, de was zit in de droogkast, ...en DHL is al gecontacteerd om mijn ondergoed zondagavond met spoed naar i. te transporteren.


    nog requests?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ambras ja, daar zal het op uitdraaien. De huisman zal gelijk krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik ben ongesteld
    toch interesse in mijn vuil ondergoed? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind dit artikel geweldig om te lachen en dat meen ik. En kenau zijnde, voel ik me hoegenaamd niet aangeproken en al helemaal niet beledigd.
    Leve de mensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @annelissen: 't is voor de jappen hé, niet voor mij
    @aïda: jij hebt mij begrepen, klak af voor jou
    @georgina: hoe vettiger hoe prettiger
    @goofball: een bakske kriekenbier met DHL is altijd welkom

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oh maar ik vond het ook heel grappig. Mijn reactie was met een grote smile geschreven, echt waar.

    Kriekenbier...ok geen probleem, heb er van Mort Subite. Toch sympathiek dat je bier bestelt voor i. Die DHL gaat naar ginder eh zoals je zelf voorgesteld had ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Iedereen had je begrepen, oenemeloen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goede samenvatting waar we de wijven kunnen vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @zapnimf: jij lijkt me een schatje om in huis te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahahahahahahahahahaha.
    Ja... toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.