15 januari 2006

humor is onder ons.

52 maal werd er op mijn eerste Pollmaker-poll gestemd. Hiermee krijg ik eerste blikje in de psyche van mijn bezoekers. En de uitslag bevalt me wel.

Echte dictators zijn er niet bij. 'Mijn wil geschiede' haalt amper 2% van de stemmen en voor zover ik mij herinner, was ik dat zelf toen ik wou uittesten of die Hollandse Poll-site wel echt werkte. De macho's zijn ook van de partij want één op vier dacht meteen aan 'het dumpen van de partner' als die wat zit te zeuren over koppijn. De feministische golf is ook niet voor niks door Vlaanderen getrokken want bijna één op vier vindt toch dat 'iedereen baas is over eigen lijf'. Zonder toestemming kom je er bij hen niet in. En dat is hun goed recht, uiteraard.

Maar bijna de helft van de stemmen verklaart dat ze 'hun partner het liefste hebben als ze/hij koppijn heeft'. En dat getuigt van een gezonde portie humor... . Bedankt voor je deelname en de nieuwe poll staat al klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.