1 juli 2013

breedbeeld

klikken op de foto voor het echte breedbeeld-gevoel

Ik probeer bij deze eens wat nieuws uit, een breedbeeldfoto op mijn blog. Het effect is minimaal leert mijn test tenzij je de foto opent door erop te klikken. Dan heeft het toch iets extra.

Op deze eerste foto zie je onze zwemvijver vanaf het kastanjen tuinpoortje. Links zie je twee imposante tuinplanten waar insecten heel graag op afkomen, de geitenbaard en de Veronicastrum. Ook op deze foto te zien zijn de Thalictrum flavum, de rode valeriaan, de vrouwenmantel, Darmera peltata, de perzikboom en links boven de tuinbank een geopende clematis.


8 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een paradijsje! Zo veel ruimte, daar kan ik als stadstuinier alleen maar van dromen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @groentje: een stadstuintje heeft dan weer het voordeel dat je er beter aan de slag kunt met vorstgevoelige planten en dat je vrij snel een intiem gevoel hebt, althans wanneer je omsloten bent door een tuinmuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klopt, elke tuin heeft zijn charme... Ben wel fan van jouw 'natuurlijke' stijl!
    Bedankt trouwens voor jouw reactie op mijn blogje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zier er erg goed uit (en heel wat kleurrijker dan een maand geleden)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De geitenbaard en Veronicastrum staan normaliter open bij de VELT-opentuinen. Maar 4 weken achterstand was ons deel wat wel nog bloei bij de Rododendrons en blauwe regens opleverde.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een geslaagd experiment wat betreft het breedbeeld. En dat ik je tuin geslaagd vind, staat buiten kijf.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mmmmm een zwemvijver, lekker met deze temperaturen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.