6 juli 2013

Naaglen in Zijn vleesch

begijnhof Lier

Van onze eerste kennismaking met de stad Lier heb ik een foto-album gemaakt met iets meer dan 40 foto's. Hierop vooral de klassiekers: het begijnhof (Unesco), de Grote Markt met het Belfort (eveneens Unesco), de Gummaruskerk, de Zimmertoren en enkele mooie gevels. Veel kijkplezier.

Open het foto-album.

Belfort Lier
foto uit het album: Stadshuis met het belfort (Unesco-werelderfgoed)
8 opmerkingen:

 1. erg mooie fotoreportage van lier ludo, het maakt me enthousiast om al dat moois ook eens te gaan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Blogspot reageert niet vanwege een langlopend script."

  Beste Ludo, even geheel terzijde van deze - overigens zeer fijne! - fotoreportage over Lier: je blog is al enkele dagen welhaast niet meer te bereiken. Na lang aandringen krijg ik telkens bovenstaande boodschap op mijn scherm.
  Ook vanop een andere pc op een andere locatie stelt het probleem zich. Ik vermoed dus dat tal van je lezers hiermee te maken zullen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed dat je dat meldt Menck maar ik weet niet meteen wat ik eraan kan veranderen. Hier werkt het perfect, evenals op een tablet, zelfs op een Iphone. Een langlopend script? Het enigste wat ik de voorbije dagen veranderd heb zijn de linken naar enkele verenigingen (rechterkant). Ik zal deze eens verwijderen en laat dan eens iets weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op dit eigenste moment is het nog idem dito, helaas. Weer zeer lastig om hier binnen te raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan zou het de teller van Belstat moeten zijn (bezoekersteller). Zal deze ook eens wegdoen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. No problemo om vanop mijn pc'tje binnen te geraken. 't Is nochtans een bejaard exemplaartje.
  Luce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu zou het moeten opgelost zijn (via communicatie broer): het was een script van facebook dat meedraaide om vanop de blog de facebookpagina van muggenbeet 'leuk te vinden'.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En jawel hoor: het is effectief opgelost. Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.