8 juli 2009

Michael Jackson al gezien

Toen Elvis Presley al lang dood en begraven was, beweerden nog veel mensen dat ze wel degelijk de enige, echte Elvis in levende lijven hadden opgemerkt. Larie en apekool natuurlijk. Bij Michael Jackson kon het natuurlijk ook niet uitblijven. Eén groot verschil evenwel, de echte Michael leeft nog. Hij heeft zich gewoon verstopt achter een brievenbus, ergens in Belgisch Vlaams Brabant. Waar precies mag ik van Michael niet verklappen. En die afspraak wens ik te respecteren.

"everything allright" aldus Michael

(foto genomen op 8 juli 2009 met een Nokia N95)

4 opmerkingen:

  1. Nee, toch niet, hij bevindt zich in Blankenberge: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/Michael%2BJackson/090708_jacksonblankenberge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is laatst opgemerkt in de wachtzaal van dokter Hoeyberghs.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.