5 juli 2009

kaarten Dream Theater besteld

Vorst Nationaal, zaterdag 17 oktober 2009
Dream Theater, Opeth, Unexpect en Bigelf


"Zonder twijfel dé metalgebeurtenis van het najaar. Dream Theater komt terug naar Europa in het kader van hun Progressive Nation Tour, die van september tot november 2009 loopt. Mike Portnoy, de beroemde drummer van de groep, maar eveneens de ontwerper van dit reizende festival, beslist na twee succesvolle edities in de States om het concept naar Europa te brengen. De liefhebbers van het genre kunnen zich in de handen wrijven. De kwaliteit druipt van de affiche, die gebaseerd is op criteria van verscheidenheid, originaliteit en muzikaliteit." (proximusgoformusic)

De kaarten zijn besteld en de zoon (12) gaat voor het eerst mee naar een groot concert. Kaarten zijn online te bestellen bij Sherpa.

update: Sherpa bezorgde de kaarten binnen de vier dagen. Goed zo. Dat is ooit anders geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.