30 december 2008

wakkerdier-verkiezing

Ancilla Tilia

16.000 mensen brachten hun kieskeurige stem uit op de site van Wakker Dier en als meest sexy vegetariërs 2008 werden verkozen: Noah Valentyn en Ancilla Tilia (zie foto).

Met deze ‘verkiezing met een knipoog’ vestigen Wakker Dier en de Vegetariërsbond aandacht op het feit dat vegetariërs trendy mensen zijn. Aldus Guido Weijers: “vlees eten is toch zo passé!” Vegetariërs zijn sexy, omdat ze daad bij woord voegen. Ze bekommeren zich niet alleen om dierenleed, ze doen daar daadwerkelijk wat aan! Elke dag maken ze weer de bewuste keuze om geen dode dieren in hun mond te stoppen. In 2006 zeiden duizenden stemmers dat vegetariërs sexy zijn omdat ze diepgang tonen, slank zijn, glanzende haren en een mooiere huid hebben.

2 opmerkingen:

  1. ze heeft wel betrekkelijk weinig puistjes voor een vegatrische madam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. op haar welgevormde poep staan er nochtans enkele leuke, met lekker veel pus in ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.