12 augustus 2008

2 x bedankt

Merci Menck en Stijn om Muggenbeet met een Award te plezieren.

Menck:

“Enig gevoel voor humor is hier nodig, anders blijft u maar beter weg,” waarschuwt blogger Ludo. Meteen is de toon gezet, want de logjes zijn niet zelden doorspekt met trucagefoto’s en schrijfpareltjes die behoorlijk op de lachspieren werken en geregeld de actualiteit op de korrel nemen. De humor is daarbij vaak spottend en bijterig-venijnig, met geregeld een veeg uit de pan voor zij die het altijd wel gedaan hebben: de vrouwen.
De zachte pit ligt dan weer in ‘s mans liefde voor fauna en flora.
En veelomvattend blog, zoveel is zeker.


Stijn:

"Muggenbeet is de weblog van een man met een geheel eigen -maar zeer sterke- schrijfstijl. Grappige plots staan centraal. Ik vind het telkens erg leuk om te lezen."

3 opmerkingen:

  1. eigen stoef stinkt,dus laat dat dan maar over aan anderen he... ;-)
    Nee, je hebt het verdient hoor!
    En ja, vrouwen hebben het altijd gedaan het bij muggenbeet. Wat zou dat toch zijn bij die man...???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @heidi: op mijn leeftijd doorgrond je de dingen beter en kom je tot de kern des dinges.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.