24 maart 2008

bloed

Het bloedtrekken heeft zijn sporen nagelaten

Verleden week naar de huisdokter geweest. Ze vond het aangewezen om mijn bloed te laten onderzoeken. De kans bestaat dat ik door een besmette teek werd bezocht en dat de "ziekte van Lyme" zich in mijn lijf heeft genesteld. Ook een bezoekje aan een neuroloog werd geregeld. Het kan ook zijn dat het loos alarm is en dat het enkel het koude, winderige weer -gecombineerd met een opgestapeld slaaptekort- is dat mijn klachten veroorzaakt. Hopelijk kan de bloedanalyse, die voor morgen gepland staat, uitsluitsel brengen.

6 opmerkingen:

  1. Oei, hopelijk is het 'gewoon' een griepachtig ding in plaats van Lyme. Kans is klein, maar beter laten uitsluiten en zeker zijn.
    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar zou die teek je gevonden hebben? Op reis geweest?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lyme zit inderdaad in de bossen waar wij gaan hossen.

    Hopelijk is de uitslag verlossend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb al verschillende tekenbeten gehad maar tot nu toe zonder gevolg. Mss is het deze keer ook iets anders... we zullen zien. @elise: in onze bossen zitten veel teken, daar moet je niet voor op reis gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. is het niet gewoon de afdruk van de koord toen je je sm spelletje aant spelen was ,en nu met een eerder lauwe uitvlugt je meester "teekje" noemt tja naarmijn weet zitten er nu in de bossen geen bloedzuigers ....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De foto toont de plek waar er bloed werd getrokken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.