18 juli 2016

vleermuis in huis

Vrienden van mijn zoon hebben gisteren een vleermuis in onze living gevangen. Hoe hij daar terechtgekomen is, weet niemand. Helaas, .... het was geen echte vleermuis maar een Pokemon-vleermuis.

Voor de precieze determinatie ben ik te rade gegaan bij de zoon die alles van Pokemon kent. Als kind was hij daar heel veel mee bezig. Het betreft Zubat, een vliegende Pokemon zonder ogen en neus en daarom vertrouwend op zijn geavanceerde radarsysteem. Zubat evolueert naar Golbat. Voor zover ik heb kunnen constateren, kakt het ding ook niet in huis. Een propere Pokemon dus.




5 opmerkingen:

  1. Het is al Pokémon Go wat de klok slaat tegenwoordig. Hoe is het ineens zo ver kunnen komen? Ik heb een wijl onder een steen geleefd, vrees ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Benieuwd of die Gobat ook zijn manieren gaat houden. Een vleermuis in he huis, wow. Mijn zoon vond hier heel wat beestjes in de wasmand en tussen de bamboe

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kan geen makkelijker huisdier hebben dan een pokemon :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog een geluk dat er bij jullie ook échte vleermuizen leven.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.