1 juli 2016

een maand India

Dochter Sara, de derde in rij, is zonet vertrokken voor een hele maand bouwkamp in India. Ze maakt deel uit van een groep leerlingen uit KSD, de Diestse school waar ze pas is afgestudeerd. Deze "reis" is een organisatie van Damiaanactie. Hun avonturen zijn te volgen op de facebook-groep "KarmaTeam in India".

Een hele maand van huis dat is hier niet gebruikelijk. Het betekent ook een heel grote valies. Dat ze wel degelijk gaan werken -ergens vlakbij de grens met Nepal- bewijst het paar werkhandschoenen dat meereist.

Hopelijk komt ze behouden en 'geoefend' terug thuis want ook hier liggen nog wat karweien te wachten. Veel plezier Sara!

(In 2011 ging Loes met Damiaanactie op inleefreis naar Bangladesh)5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je van die ondernemende dochters hebt, Ludo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't Zal iets met de genen te maken hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met die flashy valies zal ze in ieder geval opvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, dat je dochter zich daar voor inzet. Ik hoop dat ze een fijne en leerrijke trip van kan maken

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.