30 juli 2015

nu wordt het freaky!

Alweer gewonnen! Een fotoraadspel levert me een wandelbox op. Het was nochtans een zware gok maar veel wandelen, foto's nemen en het memoriseren van kleiklinkerpaden loont precies. De opdracht was de locatie te raden van volgende 2 puzzelstukjes:



Wat gras met klinkers en een raam met witte boordstenen (mijn gewezen vakgebied). Ik dacht meteen aan een Haspengouws kasteel waar we niet zo lang geleden een wandeling door de bloesems aanvatten. Ik herinnerde me dat er enkele ramen bijna dichtgegroeid waren en dat er gazon en een gracht rond lagen. Mijn eerste gedacht ingezonden en .... 't was nog juist ook. 



't Is me echt niet om die prijzen te doen - je kunt er niet meteen je werkkabas van aan de haak hangen - maar zo'n fotoraadspelletjes vind ik een uitdaging.  Qua 'herkenning' functioneer ik nog redelijk goed. Met mensen is dat net zo: gezichten vergeet ik nooit -sommige geuren en billen ook niet-, de namen evenwel ..... daar wenkt de dementie.


2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.