31 juli 2015

Big Bang Echinacea


Detail Echinacea purpurea
doet me denken aan de Oerknal
maar dat zal wel aan mij liggen.


3 opmerkingen:

  1. ik heb vorig jaar echinacea gezaaid in potjes en een hele zomer verwend. Dan heb ik ze in de herfst in de volle grond gezet met een kraag van een petfles rond tegen slakken. Ze hebben nu een paar bladeren, maar lijken verder helaas niet veel te doen. Ik heb er nochtans een paar jaar na mekaar hoge in de tuin gehad zonder dat ik er iets moest voor doen ( erfenis van vorige bewoners denk ik ) . Daarom da'k er bij wilde zaaien, ik vind ze zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn fantastisch mooi maar ze doen het hier langs geen kanten, wat ik heel jammer vind. Ik heb er ooit heel wat gekocht waaronder een paar duur en fantastisch schoon orane-rood; ze zijn evenwel allemaal verdwenen na slechts 1 matige winter. De foto is genomen van eentje van de twee die momenteel nog in leven zijn.

      Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.