18 november 2013

variatie


Ik heb het even uitgeprobeerd: de attributen van de piet-en-sint-lego-poppetjes zijn heel eenvoudig te verwisselen. Dit jaar doen we 't eens zo. Ik ben nu wel benieuwd of de pieten of de sint het op de nacht van 5 naar 6 december gaan opmerken. Wie weet staat het nu al in het Boek. Al peins ik dat er onder mijn naam geen plaats meer is.


6 opmerkingen:

 1. Pas maar op! De zak is er nog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als Piet zijn baard laat groeien, en Klaas de zijne afscheert, is het plaatje compleet.

  P.S. 1: Ik ben uit Het Boek geschrapt. Wegens té braaf.
  Denk ik.

  P.S. 2: En gisteren zag ik Sinterklaas in ons dorp. Dat hij op een schimmel rijdt, is dikke larie weet ik nu. Hij rijdt met een zilvergrijze Volvo XC 90.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klaas laat weten dat hij dit jaar onder de gordel scheert en vanaf volgend jaar ook boven de gordel. Dat je uit het Boek zou zijn geschrapt is een illusie, zegt Hij, bvb. 4X geblogd over "achterwaarts naaien", Oei Menck???? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat kan goed zijn Ludo dus pas op voor de roe van sint ;) en het is playmobil in de plaats van lego

  BeantwoordenVerwijderen
 5. verdemme zeg, nu zie ik playmobil ipv lego. Die Pinot Noir deed me dus geen deugd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens de Sint waren er dit jaar geen stoute kinderen bij, Ludo.
  't Zal dus nog wel meevallen voor jou ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.