25 november 2013

in naam van de vader

Ludo Rutten

Foto genomen zowat 15 maanden voor deze blog opgestart werd

Bij het onderhoud van onze oude P.C. - die nog steeds draait - stootte ik op deze opmerkelijke foto. Hij is meer dan 10 jaar oud en ik heb hem zonet ook gedeeld met al mijn Facebook-vrienden. Behalve dat mijn haar redelijk lang was, heeft het op de foto ook nog een andere kleur dan tegenwoordig. Weinig wit en grijs, eerder kastanjebruin. Vergeleken met de knar in dat blauwe jasje (rechtsboven) zit hier nog een jong veulentje. Op het T-shirt staat 'Greenpeace' en ik geloof dat het momenteel niet meer past. Die dingen krimpen, weet je? Moest ik tegenwoordig een volledig vrije mens zijn, dan zouden mijn haren terug zo lang zijn. Ten gronde ben ik een wildeman. 


7 opmerkingen:

 1. Machtige prent. Back to the grunge look.
  Enne... moet je een volledig vrije mens zijn om je haren terug te laten groeien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat ons zeggen Menck dat er nog andere mensen zijn die tegenwoordig inspraak hebben inzake mijn haartooi en persoonlijke hygiëne, wat ik jammer vind, maar voor de mensen rondom mij schijnt dat eerder geen slechte zaak te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de dingen krimpen ... HAHAHAHAHA hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tijd gedraagt zich soms als een verkeerd waspoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto van de jonge wildeman en zijn gade.
  De tijd als verkeerd waspoeder: prachtig gezegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Precies Jezus met die lange haren
  En andere dingen kunnen ook groeien als je begrijpt wat ik bedoel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me inderdaad heel wat jaartjes geleden.
  Ik zag vorige week enkele mensen die ik weer enkele jaren niet had gezien, en mijn eerste reactie was 'Die zijn oud geworden'. Toen besefte ik dat zij dat waarschijnlijk ook dachten :-)

  Ik kom nogmaals op de proppen met mijn favorite songquote (Baz Luhrmann - Sunscreen : "Enjoy the power and beauty of your youth; oh nevermind; you will not understand the power and beauty of your youth until they have faded. But trust me, in 20 years you’ll look back at photos of yourself and
  recall in a way you can’t grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked…

  Ik vind wel dat je nieuwe look je meer erudiet maakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.