17 december 2012

kerststemming in de hal

.... en sfeer dat er is, echt ongelofelijk.

Dankzij een overdachte selectie uit de mooie verzameling van ons Sara zit de kerstsfeer er ten huize Muggenbeet goed in. Lekker kitscherig en heel wat eigentijdser dan die plaasteren beeldjes die het jaar 0 moeten evoceren. Het plezier spat helemaal van het plafond als de konijntjes -mits het verschuiven van een knoppeke- in beweging worden gezet. Zowel muzikaal als gymnastisch halen zij dan een niveau waar pasgeboren Jezuske ver moet achter blijven. Door heel wat smaakloze mensen worden de Duracell-konijntjes aan het kruis genageld maar hier zijn ze volledig in ons hart gesloten. 

2 opmerkingen:

  1. da stond daar gisteren ook al

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bewegen die konijntjes niet als je ze op zet (en vallen ze dan niet van de kast)? Erg leuk iig. Hier in huis niets kerstmisgedoe. Op 21/12/12 vergaat de wertld toch, zodus :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.