20 november 2012

niet met mij!

Phishing in mijn inbox. Een poging om mijn bankgegevens te onfutselen. G-mail gooide de e-mail automatisch in de spamfolder. Toch even op de bijhorende link geklikt en opnieuw meldde Google Chrome mij dat het een bekende phishing-website betrof. Prima van Google. Opgelet dus: men is bezig met de KBC-klanten in de zeik te nemen. Maar niet met mij krapul.

Gisteren had de bank zijn klanten nog gewaarschuwd voor internetcriminelen. Die phishing-wormen stuurden mij volgend (vals) bericht:


3 opmerkingen:

 1. Ik ga toch af en toe ik op hun verzoek om me aan te loggen. Maar mijn paswoord is dan steevast 'GoFuckYourSelfAsshole'. Sinds de uitzending van Basta gebruik ik dan wel een andere username.
  Af en toe denk ik, als duizenden mensen een foutieve username en een foutief paswoord zouden antwoorden, zouden die zeikerds door de bomen het bos niet meer zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo slim was ik nog niet, goeie tip. Of weten ze dan dat het e-mailadres correct is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je geeft een ander email-adres op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.