20 augustus 2012

tuin genomineerd

jaarlijks tafereel in onze diervriendelijke tuin

Bij thuiskomst van onze vakantie had mijn vriend de politie mij een brief  laten bezorgen. Ze hadden me betrapt op een groot misdrijf: ik reed 51 km/uur daar waar slechts 50 km/uur toegelaten is. Er is zelfs een foto van getrokken dus... afdokken jongen! Juist is juist, geen gezever, dat wordt geregeld maar ik denk dat er andere kragen -witte boorden bijvoorbeeld- een stevige politionele hand kunnen gebruiken.

Gelukkig worden er zo af en toe ook serieuze brieven in de bus gedeponeerd. Vandaag eentje van ARGUS, het milieupunt van KBC en CERA. Er liep onlangs een tuinwedstijd, 'de groene verleider', waarbij de klemtoon ligt op natuurvriendelijkheid en biodiversiteit. Met toezending van 5 foto's en een motivatietekst had ik, na een zacht duwtje van VELT, onze tuin ook ingeschreven voor deze wedstrijd. 

'Met plezier' deelt ARGUS nu mee dat mijn inzending 'genomineerd werd'. Awel, dat doet me nu ook plezier. Tof dat mijn aanpak van de tuin gesmaakt wordt. Op naar de feestelijke prijsuitreiking :)

het bericht van de nominatie


6 opmerkingen:

Menck zei

Proficiat! Loon naar werken, Ludo. Goed bezig.
(Ben stiekem wel benieuwd naar je prijs...)

de biodiverse tuinier zei

Goed gedaan! Nu zijn we allen benieuwd. Hou ons op de hoogte!

hilda zei

da's nog lang wachten op de prijsuitreiking... 'k zou zot worden van spanning! wel goed gedaan weeral

Zem zei

Echt leuk! Dat geeft voldoening. We krijgen t.z.t. wel verslag van de feestelijke gebeurtenis.

aandewaterkant zei

Echt verdiend, me dunkt!

SuperMasj zei

Absoluut verdiend denk ik dan. Benieuwd naar de cadeau