6 juni 2012

you sucking beast!


genadeloze roofvlieg

Schoon is iets anders maar de natuur is wat ze is. Eenmaal de roofvlieg zijn prooi in zijn greep heeft, is er geen ontkomen meer aan. Met zijn zuigsnuit spuit hij verlammende en verterende sappen in het lichaam waarna de vloeibaar geworden inboedel naar binnen gezogen wordt. Niet meteen een gerechtje dat zal opgediend worden in een vegetarisch restaurant al zie ik dien typ van Oud Sluis het nog durven opdienen als een 'geil sausje'. Een groen druppeltje, voor 10 euro...


3 opmerkingen:

 1. Uw foto's zijn toch ook altijd wel de moeite. Het mag eens gezegd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dankjewel, zapnimf, ik doe mijn best met mijn klein canontoetel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is er bijgaande uitleg, want bij de eerste aanblik van je foto dacht ik dat de roofvlieg zijn slachtoffer serieus achterwaarts in de poes aan het naaien was.
  Zoals Zap zegt: goed genomen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.