22 juni 2011

onze tuin is extra open

Het komend weekend wordt onze tuin (op vraag) extra opengesteld.
Ook jij bent welkom, zelfs voor de 2de of 3de keer.

Op vraag van de milieudienst van onze gemeente zal onze tuin het komende weekend extra opengesteld worden. Dit gebeurt in het kader van "juni, de compostmaand". Lezers van deze blog of VELT-leden die tijdens het échte ecotuinen-weekend niet konden komen .... of tuinliefhebbers die nog een keer willen langskomen, zijn van harte welkom. Denk er wel aan dat het deze keer iets meer low profile zal zijn, met name zonder de VELT-omkadering.

Ook de drukte zal deze keer heel wat minder zijn maar dat biedt dan weer de gelegenheid om meer uitleg te geven en wat langer bij pot en pint te blijven hangen. De snelle en charmante bediening door mijn wederhelft zal er ook niet bij zijn (jammer, jammer) want my lady heeft heel veel, maar dan ook écht héél véél verbeterwerk. Maar ik ga er van uit dat je voor de échte bloemekes komt :)

Je bent welkom bij op: schoterweg 158 3980 Tessenderlo. Let wel op de gewijzigde uren.

(de gele bloem op de foto is van een gele kamille)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.