14 mei 2011

Katja doet een Dinake

Wereldwinkelklanten en vrijwilligers herinneren zich allicht nog dat Dina Tersago ooit eens uit de kleren ging om zich neer te vlijen tussen de chocoladen snoepjes van de wereldwinkel. Die snoepjes, je weet wel, die nog het meest gelijken op de muizekes van Côte d' Or. Voor wie het gemist heeft, zo zag de Oxfam Fatale er uit:


"Niet slecht, maar ik kan beter" moet Katja Retsin gedacht hebben. Voor de feesteditie van Nina, het magazine van het Laatste Nieuws, doet Katja een Dinake. Geen snoepjes op de ribbenkas bij Katja en onder de navel slechts 7 stuks. Welke snoepjes het precies zijn, weet ik niet, maar ze trekken op die hosties gevuld met zuur poeder. Behalve de Venus van Gillette lijkt ook Photoshop van stal gehaald. Maar toch... gedurfder dan ik van mevrouw 'Retsin' verwacht had.


Bij nader toezien zijn het 2 suggestieve roze koekjes met een vulling

6 opmerkingen:

bart zei

terwijl ook het Dinake al een afkooksel was van een Menake (http://www.google.be/search?q=american+beauty&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=nl&tab=wi&biw=1467&bih=715) Niet dat ge ons hoort klagen over een gebrek aan originaliteit natuurlijk :-)

[muggenbeet] zei

je kent je klassiekers Bart, goed zo. Mooie film trouwens.

hilda zei

't zijn macarons, een specialiteit uit Parijs,'k zou me er dood aan kunnen eten zo overdreven lekker.
vraag me af of Katja zich ook niet kon beheersen, en er daarom nog maar een paar macarons op haar lijf plakken...

[muggenbeet] zei

bedankt Hilda voor deze 'macarons', ik kende ze niet. Zouden de koekjes waarin Katja gelegen heeft nog verkocht worden?

Duvel zei

Onder de navel zijn er 8 stuks. Maar dat 8e kan je niet zien.
Het zit in...... soit.
De koekjes worden dus niet meer verkocht.
Wat me ook bijzonder opvalt is het kleurverschil van de huid van Katjat.h.v. haar borsten en dat t.o.v. de rest van haar lichaam. Zelfs de schaamstreek is meer gebruind dan haar thorax. Dat stemt tot nadenken.

[muggenbeet] zei

nu dat ge 't zegt Duvel, dat onderstuk ken ik ergens van....