19 mei 2011

laatste dagen voor wereldfietser Marc

Marc Testelmans, mijn schoonbroer die per fiets een "wereldreis" onderneemt, is terug in België. Vandaag fietst hij vanuit Ieper naar Mechelen. Vrijdag zal hij in het gezelschap van enkele vrienden aankomen op de tennisterreinen van Laakdal.

Marc zal dan een jaar onderweg geweest zijn. In Kroatië werd hij door ons opgezocht en gevonden. We trokken een aantal dagen samen met hem op aan de meren van Plitvice. In Turkije ontmoette hij de TV-ploeg van TV-Limburg. Een ander hoogtepunt was de aanwezigheid in Egypte tijdens de opstanden tegen het regime. Marc was toen genoodzaakt te 'ontsnappen' met het vliegtuig naar Berlijn. Ook in Spanje en Portugal werd hij door vrienden in de watten gelegd.

Eén van de vele kaartjes die we ontvingen.

Op zijn blog, die hij zo goed als mogelijk bijhield tijdens zijn reis, kan je zijn avonturen nalezen. Nog 2 dagen trappen Marc en je bent er!


2 opmerkingen:

  1. Komt er een foto-show-en-vertel-moment voor het iets ruimere publiek, waaronder ik ook zou ressorteren? Ben geïnteresseerd!
    Groetjes
    Luce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marc kennende, kan dat niet anders.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.