3 mei 2011

Beker van Vlaanderen voor Diest


De damesploeg van Diest heeft het voorbije weekend in Hoboken de Beker van Vlaanderen voor de tweede keer op haar naam geschreven. De nog jonge ploeg van Marie Maesen, Celien Vangelder en onze oudste dochter Loes wonnen in de finale van Meulebeke. In de halve finale werden de favorieten uit Schulen al opzij gezet. In de voorronde bleek Diest eerder al de sterkste van haar provincie. Dankzij deze overwinning mag de Diestse damesploeg zich een jaar lang Kampioen van Vlaanderen noemen. Een zeer mooie prestatie van de dames en trainer-tacticus Marc.

De officiële uitslag vindt u op de site van de VTTL. Meer tafeltennisnieuws uit Diest vind je steeds op de blog van de club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.