2 januari 2011

zoek Vangheluwe

In de vakantie hebben de mensen wat meer tijd dan anders, dus dacht ik, als ik Roger Vangheluwe nu eens in zijn natuurlijke habitat verstop, dan kunnen de mensen onze verborgene gaan zoeken. 't Is een spelletje als een ander. Ondertussen breng ik mijn 'bezoekers' ook in contact met de grote cultuur want het middenpaneel van de 'tuin der lusten' van Jheronimus Bosch zou toch iedereen moeten kennen. Al kan ik me niet herinneren dat ik dit schilderij ooit op school tegengekomen ben. Voor wie de uitdaging aangaat: je kan het schilderij vergroten door er op te klikken (en via ctrl +). En de vraag luidt: wat is de Roger nu weer aan het uitspoken?

de tuin der lusten, een beetje aangepast


3 opmerkingen:

  1. daar gaan die van GAIA niet mee kunnen lachen. Trouwens wist U dat U zelf ook meermaals te zien bent in dit schilderij ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zwijgt stil, sinds dit schilderij herkent iedereen mij op straat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geweldig, je kan aardig wat schilderen Ludo!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.