12 januari 2011

lachen met Neveneffecten

Sinds vorige maandag zit Neveneffecten op Eén met hun gloednieuw programma Basta. Ik had de eerste uitzending gemist maar ondertussen circuleren al heel wat filmpjes op facebook en Youtube. Omdat het 'Mobistar-filmpje' zo goed is, wil ik het graag met jullie delen. Ik heb me rot gelachen. Heel grappig om te zien hoe Neveneffecten de security van Mobistar aan het lijntje houdt. Van het zelfde laken een broek geven, het kon niet beter in beeld worden gebracht. Ferm filmpje en een origineel idee.Neveneffecten wordt gevormd door Jelle De Beule, Koen De Poorter, Jonas Geirnaert en Lieven Scheire.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk inderdaad. Alleen jammer dat het de security was die aangepakt werd. De mensen die echt iets aan het beleid zouden kunnen veranderen blijven buiten schot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. maar ze worden toch ook wel te 'kakken' gezet. Actie is toch nogal duidelijk tegen Mobistar gericht. Maar omdat de security zelf hen opbelt, krijgen zij het te 'verduren'.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.