1 januari 2011

Wiedergutmachung in Lutselus

Oudejaarsavond - Tien pedofiele geestelijken die zich onlangs verenigd hebben in 'The Filthy Habits' v.m.w., zijn gisteren nabij de ruïne van de ingestorte kerk van Lutselus begonnen met wat zij noemen een Wiedergutmachungsoffensief. Zich bewust zijnde van de enorme schade die zij hebben toegebracht aan de Kerk, hebben zij zich gisterennacht aangediend om kosteloos voor een vuurwerkspektakel te zorgen om zo het nieuwe jaar luisterrijk in te zetten. Terwijl een kinderkoor zeemzoete liedjes ten berde bracht, konden de parochianen genieten van het bijzondere, doch kortstondige hoogtepunt van de avond.

sfeerbeeld vanuit Lutselus (Diepenbeek)

nuttige informatie: The filthy Habits zijn te boeken (kies voor de module 'hard onder de riem'). Omdat zij om biologische reden slechts 2 maal per dag hun vuurwerk kunnen ontsteken, is enige haast aangewezen. De vereniging wijst erop dat al hun vuurwerk 'Eco' is omdat er geen zware metalen in het milieu worden verspreid.

2 opmerkingen:

  1. vetzakskeuu.
    U bent de manager waarschijnlijk ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @duvel: toch niet, mijn enige taak bestaat erin om de brandweer te bellen om alles proper te spuiten.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.