7 januari 2011

basiscursus ecologische siertuin

foto: Ludo Rutten

Muggenbeetlezers (uit mijn regio) die hun bestaande tuin willen omvormen naar een ecologische siertuin of ecologische tuinierders die zich in deze boeiende materie willen verdiepen, kunnen binnenkort starten met een basiscursus siertuin van VELT. De VELTafdeling Beringen-Leopoldsburg-Ham & Tessenderlo start immers op maandagavond 21 februari e.k. met een 5-delige lessenreeks.

Lesgever is de gekende Mollenaar War Smeyers. De lessen gaan door in het CC van Leopoldsburg op 21/2, 21/3, 18/4 (uitzonderlijk in De Griffel te Hulst-Tessenderlo), 16/5 en 14/11. De inkom bedraagt slechts 2 euro per les.

Voor meer informatie of bevestiging deelname: een mailtje naar de voorzitter Mathieu Gysen (mathieugysenathotmail.com). De kans dat je me daar tegen het lijf loopt is groot... of had ik daar beter over gezwegen. :)


1 opmerking:

  1. Een paar weken geleden kregen wij niet alleen het programma van VELT-Mol, maar ook het programma van die afdeling aan de andere kant van de provinciegrens in de bus. Manlief en ik eventjes content toen we zagen dat heel wat activiteiten daar niet zoals in Mol op maandag doorgingen...
    Maar natuurlijk net deze reeks wel... Verdorie toch...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.