6 september 2008

nieuw T-shirt voor nieuw seizoen

Gisteren startte in Diest het nieuwe tafeltennisseizoen met het superligatreffen tussen PW Diest en Knal Deinze. Naast de kennismaking met de nieuwe eerste ploeg (nu met Olivier Dupuis als derde speler) bood de club alle Diestse spelers ook hun nieuw club-Tshirt (zie foto) aan.

De reacties waren overwegend positief. Het turkoois blauw viel erg in de smaak. Het Tibhar-model oogt inderdaad heel wat frisser en moderner dan het vorige Threeballtruitje.

Volgende vrijdag start ook voor ons -Diest Q- de competitie. We mogen het meteen opnemen tegen de nieuwe papaploeg Diest V, een ploeg die wel eens voor een verrassing kan zorgen want zij zijn al weken intensief aan het trainen met een B4-speler. Ik ben benieuwd hoe dat treffen zal aflopen.

(de sterktelijst van de Ruttens)

2 opmerkingen:

  1. En je kijkt zo enthousiast! Had je niet liever rood en geel met een streepje groen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @de sparmadammen: hela, die foto is wel om 8 uur 's morgens getrokken. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.