30 augustus 2008

de heropvoeding van de vrouw

Met aandacht gelezen in het Belang van Limburg:

Een zelfhulpgids die aan vrouwen vertelt dat ze mager moeten blijven en de eisen van hun man moeten inwilligen als ze hem willen behouden is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot een heuse bestseller. Het boek 'De heropvoeding van het vrouwelijke ras' van de debuterende auteur Dante Moore predikt verder onder andere dat vrouwen zich in alle omstandigheden sexy moeten kleden, ook als ze de was en de plas aan het doen zijn.


de cover van het boek


Volgens Moore zijn mannen het dominante ras en moeten vrouwen zich daar bij neerleggen. Vrouwen moeten vooral dun blijven om mannen aan te trekken, want "als je naar de winkel gaat kies je toch ook niet voor de rotte appels, maar wel voor degene die er sappig uit zien".

Dante Moore is een 33-jarige computerdeskundige. Hij zegt het boek geschreven te hebben om vrouwen te doen inzien waar het fout loopt in hun relaties. Moore is zelf nooit getrouwd, maar heeft wel een vriendin en een elfjarige dochter uit een vorige relatie. Hij heeft naar eigen zeggen de ware liefde nog niet tegen gekomen.

6 opmerkingen:

  1. Niet te geloven dat dat een bestseller is, dat er überhaupt mensen dat soort onzin lezen...

    :rolleyes:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. excuseer??
    Bestaat dit soort mannen nog steeds?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. tutut, er zal wel iets van waar zijn. Wist je dat uit recent onderzoek blijkt dat vrouwen vooral op dat soort mannen vallen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha de ludo heeft weer een boekske gevonden. Dit kan zeker in het lijstje bij de gelukkige huisvrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  5. The world must be going crazy.... .
    Please beam me up scottie to the planet of reason.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. The world must be going crazy.... .
    Please beam me up scottie to the planet of reason.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.