12 mei 2008

vrouwen zijn bijtertjes

Een schone, grappige en creatieve IJslandse en een hete Amerikaanse bieden als bezetenen tegen mekaar op om toch maar de virtuele eigenares te mogen zijn van mijn nieuwe profielfoto met Dukkie. Al minutenlang liggen ze te rollebollen en te mudfighten om Muggenbeet aan hun bed te ketenen.

Van wie ik het liefst slaafje wil zijn*, dat kan je al raden zekerst? Voor 't geval dat je denkt dat ik weer fantaseer, hier de onvervalste printscreen. Als je goed luistert, hoor je hun hartjes kloppen en hun lichaamssappen stromen. Of zouden ze beiden pvc-eendjesfetisjistes zijn?


voor een scherper beeld, klik op de foto met je muis.

Update: bij het slapen gaan, zaten ze al op $ 46.000 ! Correctie: nu al $ 79.000 ! Update 2: deze morgen klokten ze af op de $ 150.000, nadat de IJslandse die van Amerika al 'bitch' had genoemd en 'hier blijft het niet bij' had gemaild. Vrouwen, 't is schoon om ze bezig te zien.

(*) moest ik niet getrouwd zijn.

    1 opmerking:

    1. Amai, je moet nogal in je handjes wrijven van contentement. Wat een fijn gevoel moet dat zijn dat je zo gegeerd bent.

      BeantwoordenVerwijderen

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.