31 mei 2008

nieuwe klasseringen

Op de blog van onze tafeltennisclub (PW Diest) verscheen zonet de link naar de nieuwe klasseringen van onze spelers. Na ieder seizoen wordt de balans opgemaakt en -net zoals bij het tennis- krijgt iedere speler dan zijn nieuwe klassering. Je kan stijgen, gelijk blijven of zakken behalve als je niet geklasseerd bent (NG).

Voor de kroost ten huize muggenbeet ziet het er zo uit:

Jo van E4 naar E0; Loes van NG naar E6; Ludo van NG naar E6; Heleen blijft NG en Sara heeft beslist een andere hobby te zoeken. Neef Lode heeft ook een E4 bijeen gespeeld. Bij de damesklasseringen wordt Loes D4.

Voor mijn 3 ploegmakkers van het legendarische Diest T werd het volgende beslist:

Jerry van NG naar E4, Frank van NG naar E6 en Rudy blijft NG. Zoals de kaarten nu op tafel liggen, kan onze ploeg niet samenblijven. Ploegen moeten worden samengesteld volgens de klasseringen... er is dus geen vrije keuze wat wel ergens jammer is als je voor je plezier speelt.

Nog opvallende wijzigingen binnen onze club:

Onze beste speler, Cédric Merchez, klimt van A9 naar A6. Hendrik Vandeput en Flip Cluyts, twee jonge spelers van "eigen kweek" worden beiden B4. Ook Bert Poels, dit jaar nog gevierd als Sportverdienste 2007 van de stad Diest, wordt B4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.