2 mei 2008

onderzoek naar bedrijfsblogs

Misschien kregen jullie dezelfde vraag tot medewerking:

Geachte,

Ik maak mijn eindwerk over corporate blogs, en dan vooral in België (en Nederland). Om een beter zicht te kunnen krijgen op de impact en doelen van een corporate blog heb ik een korte vragenlijst opgesteld. Deze neemt echt niet veel tijd in beslag (max. 10min). Zou u zo vriendelijk willen zijn deze lijst in te vullen zodat ik ook een zicht kan krijgen op de mening van de persoonlijke blogger?

U vind de lijst hier.

mvg,
Riwke Vermeulen
Digitale en grafische media
Arteveldehogschool Gent

4 opmerkingen:

  1. Ik sta steeds een beetje sceptisch tegenover zulke lijsten. Mijn vertrouwen daarin is heel klein. Dikwijls dienen ze gewoon om e-mail adressen te verzamelen.
    Maar jij denkt er misschien anders over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn adres hadden ze sowieso al want de vraag tot medewerking kwam binnen via dat adres. Adres staat ook op mijn blog. Scepticisme is evenwel meestal wel terecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er gewoon aan meegedaan. Dat is lastig hoor voor zo'n student om voldoende data te verzamelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. als mede student van het meisje kan ik idd beamen dat het ferm lastig is om voldoende informatie te verzamelen.
    Ik vrees wel dat Riwke een beetje laat is... ons eindwerk moet vandaag ingediend worden :s

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.