11 mei 2008

11 mei

Het noorderterras deze morgen om 7.00 uur.

11 mei. Moederkesdag. Maar ook voor muggenbeet een bijzondere dag: 17 jaar geleden getrouwd en nog kinderloos ingetrokken in ons nieuw, zelfgebouwd huis op de schoterweg in Tessenderlo. Het is behoorlijk schrikken als mijn vrouw me er aan herinnert dat er alweer een jaartje is bijgekomen. De ouwe zak kan nu niet meer veraf zijn. Maar dat hadden jullie, als lezers, al wel véél langer door zeker?

En dan weten dat ik in al die tijd nog maar één keer vreemd ging. Dat is toch een prachtig resultaat! En moest ik die zotte avond me niet hebben laten verleiden, was er op mijn gang en wandel niks aan te merken geweest. Een voorbeeld voor alle andere mannen.

Wie a zegt moet ook b zeggen? Het was een zwoele avond. Mijn schoonbroer zocht nog iemand om zijn minivoetbalploeg te vervolledigen. Ik deed een ongecontroleerde pirouette op mijn linkerenkel en geraakte in de gips. 3 weken lang ging ik toen vreemd. Of kan jij normaal stappen met krukken?

4 opmerkingen:

  1. 17 jaar getrouwd? Mja, dat begint inderdaad te tellen. Proficiat trouwens met die huwelijksverjaardag.

    Hopelijk is vrouw ook slechts 1x of nog minder vreemdgegaan. :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreemd, ik meende je te herkennen van bij "Daddy's hobby".;-) Ik zal me weer vergissen.Welaan dan, gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. getrouwd? Jij? hoe conformistisch! Ik ben bijzonder diep ontgoocheld!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd!
    Groetjes van Georgina

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.