16 maart 2007

vetzakjes

De naam is zeker nog niet officieel maar als het clubje mannen, waartoe ikzelf ook behoor, tijdens een springuur samenhokt, echoet bij momenten 'de vetzakjes' door de leraarskamer. En dat alleen omdat wij, stuk voor stuk getalenteerde woordenvogelaars, sommige zaken nogal eens levendig, sappig en plastisch plegen te omschrijven.

Toegegeven, meestal gaat het steeds over hetzelfde, rechtoplopend maar ook vaak liggend, tweebenig wezen met brede heupen of toch essentiƫle stukken ervan -van slokdarm tot dikke darm- en toegegeven, in onze rammelarige commentaren schuilt wel eens een grote honger en gretige gulzigheid. Maar zijn wij, de promotoren van de vies-is-lekker-gedachte, daarom "vetzakjes"?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.