9 maart 2007

loopbende


De Bende van 12, donderavond, aan de start van de 2 km bosloop. Helemaal links onze coach en trainer, derde van links mijn collega-leerlingenbegeleider en gekend polsstoktrainer, vijfde van links 'ben ik dat?' en derde van rechts mijn andere collega leerlingenbegeleiding. Nog 2 weken en dan de vijf volle kilometer. De dienst openbare werken van de gemeente Mol is al verwittigd om na onze doortocht de gaten in de weg te herstellen.

1 opmerking:

  1. De zesde van rechts, in dit geval ook de zevende van links (let hierbij op: 6 + 7 is toch 12) wordt duidelijk weggepest!
    Straftraining op woensdag zou ik zeggen! En geef die vierde van rechts er maar twee, hoge bomen vangen eenmaal veel wind.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.