18 maart 2007

honger of dorst

Enkele kinderen hebben een digitaal diertje. Als ze het beestje een tijdje verwaarloosd hebben, komt er automatisch een mailtje in mijn box. Ze moeten dan als de bliksem 'inloggen' want het digidier heeft dorst, honger of het kan zelfs ziek zijn. Ik hoor af en toe dat er een virtueel overlijden heeft plaatsgenomen. Gelukkig vinden ze dat niet erg en kopen ze gewoon een nieuw beest met 'digidollars'. Deze dollars kunnen ze dan weer verdienen met spelletjes te spelen of via de wensput, die ze eenmaal per dag mogen gebruiken. Ze weten er alles van, net zoals van Runescape. Hier moet ik de uitleg verschuldigd blijven. Ik snap er geen jota van.

3 opmerkingen:

  1. op een dag werd mijn digidier een echt dier maar het bleef digi voor mij... ineens was het digidier weg... weggelopen of gejat... who knows...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is jammer... maar wij hebben er al een stuk of 10 van de weg kunnen schrapen. Gek maar waar, het went.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kijk maar op http://www.digidier.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.