12 februari 2007

Samsonov

foto: Muggenbeet
Diest maakte geen schijn van kans tegen het oerdegelijke Villette Charleroi. 6-1 werd het en de 1 kwam dan nog op het scorebord doordat Smirnov (20 ste plaats op de wereldranglijst) zich plots ziekjes voelde. Saive was er niet bij, jammer, maar niet getreurd want als je Samsonov aan het werk kan zien dan heb je niet te klagen.

Samsonov, ook wel eens de witrussische tovenaar genoemd, is op dit moment de vijfde beste speler ter wereld ! Bovendien won Vladimir zojuist in Arezzo het prestigieuze Europese top 12-tornooi. Veel beters loopt er momenteel niet rond op deze planeet.

Wat me naast het prima pingpongspel bij Vladimir opviel en beviel is zijn bescheidenheid. Niks dikke nek, niks kapsones. Dat is wat anders dan die honderden voetballers die hun kraagske al moeten losknopen als ze na een gelukte schwalbe een penalty scoren. Samsonov en Smirnov plezierden na de match nog de vele aanwezige jonge tafeltennissers met een authentieke handtekening waarmee ze allemaal zichtbaar gelukkig huiswaarts keerden. Dat Diest verloren had, was vooral bijzaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.